FastFrame, een innovatief modulair systeem. Ontdek het nu!

Voor alle print- en beletteringopdrachten kunt u terecht bij ABC Expo. We kunnen alle materialen bestickeren en we printen uw ontwerpen op alle plaatmaterialen.

Wilt u iets laten bestickeren of drukken, neem dan zeker contact op met ABC Expo. Onze moderne druktechnieken zorgen voor een resultaat van topkwaliteit met een lange levenssduur.


Printwerk

U kunt voor zowat al uw printwerk rekenen op de expertise van ABC Expo. Of het nu gaat om businesskaartjes of textieldrukwerk, omslagen of grote affiches. In onze drukkerij printen wij alles naar uw wens tegen een correcte prijs.

Hebt u nog geen ontwerp voor uw printwerk en wilt u een ontwerp laten maken? Ook daarvoor kunt u op ons rekenen. Neem zeker contact op voor prijzen en meer informatie.


Belettering en signage

Stickers laten drukken bij ABC Expo helpt u om uw wagens, glaspartijen… om te toveren tot in het oog springende displays voor uw bedrijf of vereniging. Zowat alle soorten belettering zijn mogelijk.

Ook andere vormen van signage behoren tot de mogelijkheden. We kunnen volledige platen uit allerlei materialen bedrukken zodat het echte blikvangers worden voor uw zaak. Ook het uitfrezen van prints op plaatmateriaal behoort tot de mogelijkheden bij ABC Expo.


Waarom kiezen voor ABC Expo?

ABC Expo zorgt voor een snelle levering van uw print- en beletteringopdrachten. Ook als u nog geen ontwerp heeft kunt u uw stickers of signage laten maken bij ABC Expo. Onze experts luisteren naar uw wensen en gaan aan de slag met het creëren van een uniek ontwerp.

Elk project wordt nauw opgevolgd en we zijn steeds bereikbaar voor vragen en opmerkingen. Wilt u gericht advies voor uw project? Neem gerust vrijblijvend contact op, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Contactinfo

Open van maandag tot vrijdag: 9.00 – 12.00 & 13.30 – 17.00 uur

Langevelde 22 • 1785 Merchtem • +00 (32) 52 37 44 88 • info@abc-expo.be

© 2007-2024 ABC Expo - BTW: BE0432.984.937 - Cookies - All rights reserved. Developed by DRVisual.