FastFrame, een innovatief modulair systeem. Ontdek het nu!

Een counter desk, of toonbank, is een fantastische toevoeging aan uw beursstand. Met een counter desk kunt u uw bezoekers professioneel ontvangen. Daarnaast hebt u een oppervlak waarop u flyers of brochures kunt leggen en deze kunt overlopen met geïnteresseerden.

Naast deze functionele voordelen heeft een counter desk uiteraard ook een groot esthetisch effect. Dankzij een unieke bedrukking valt uw beursstand nog meer op in de massa en uw merk springt nog meer in het oog.


Wat is een counter desk?

Een counter desk is een toonbank, ingekleed in een ontwerp naar uw keuze. Het kan dienen als presentatiestand voor producten of monsters van uw product, maar ook als comfortabele ontvangstplek voor bezoekers van uw stand.

Aan een counter desk kunt u gemakkelijk en comfortabel alle informatie geven aan geïnteresseerde bezoekers en contactgegevens opnemen voor latere opvolging.

Waarom kiezen voor een counter desk?

Een must-have voor uw beursstand
Eigenlijk kan elke beursstand een counter desk gebruiken. Het maakt uw beursstand niet alleen comfortabeler, maar het doet hem ook extra opvallen. De bedrukking op de counter desk zet uw merk of product extra in de kijker en nodigt voorbijgangers uit om een kijkje te komen nemen.

Comfort voor u en de bezoeker
Dankzij een counter desk hebt u een soort praattafel waaraan u uw bezoekers kunt ontvangen. U kunt er comfortabel uw product tonen of fiches, flyers en brochures overlopen. Bezoekers kunnen op hun gemak al hun vragen stellen, wat het voor u gemakkelijker maakt om leads en verkopen binnen te halen.

Waarom een counter desk kopen bij ABC Expo?

Bij ABC Expo kunt u niet alleen rekenen op kwalitatieve producten, maar ook op een kwalitatieve service. We volgen uw bestelling nauw op en staan open voor vragen, suggesties en opmerkingen.

De counter desks van ABC Expo zijn stevig en stabiel. De opdruk gebeurt met moderne printtechnieken, waardoor uw counter desk een lange tijd mee kan.

Vragen over een counter desk of over onze service? Aarzel niet op contact op te nemen!

Contactinfo

Open van maandag tot vrijdag: 9.00 – 12.00 & 13.30 – 17.00 uur

Langevelde 22 • 1785 Merchtem • +00 (32) 52 37 44 88 • info@abc-expo.be

© 2007-2024 ABC Expo - BTW: BE0432.984.937 - Cookies - All rights reserved. Developed by DRVisual.