FastFrame, een innovatief modulair systeem. Ontdek het nu!

Wilt u uw merk doen opvallen met een gedrukte display in openlucht? Dan vindt u ongetwijfeld een product naar wens in onze Outdoor Display categorie. Hier vindt u hoogwaardige producten die gemaakt zijn om buiten te kunnen staan. Onder andere vlaggen, banners, tenten en opblaasbare displayitems behoren tot de mogelijkheden.


Wat is een outdoor display?

Een outdoor display is een presentatie-item dat geschikt is om buiten op te stellen. Het is weersbestendig en valt op tijdens buitenevenementen.

Onder de categorie ‘outdoor display’ vallen verschillende producten. U vindt zonder twijfel een product naar uw wens. Beachvlaggen, muurbanners of een volledige tent in uw huisstijl? Allemaal mogelijk bij ABC Expo.


Waarom kiezen voor een outdoor display?

Niet beperkt tot indoor events
De outdoor displays zijn gemaakt om buiten te kunnen staan. Gaat u naar een outdoor evenement? Dan kunt u perfect uw outdoor displays gebruiken.

Een outdoor display kunt u uiteraard ook gewoon binnen opstellen. Dit maakt dat u een outdoor display op elk event kunt gebruiken. Of het nu binnen of buiten plaatsvindt.

Opvallen bij je doelgroep
Een outdoor display kan volledig bedrukt worden naar uw wens. Zo is uw merk maximaal zichtbaar op outdoor evenementen.

Veel mogelijkheden
De mogelijkheden zijn haast eindeloos met outdoor displays. Van simpele banners tot tenten en opblaasbare items. U kunt met de outdoor displays van ABC Expo uw outdoor stand uniek inkleden zoals u het wil.


Waarom een outdoor display kopen bij ABC Expo?

Bij ABC Expo beschikken we over een erg uitgebreid assortiment van outdoor display producten. Elk product is stevig en bestand tegen de meeste weersomstandigheden.

Elk product kan uniek bedrukt worden zodat het perfect in de huisstijl van uw merk past. U kunt zelf een ontwerp aanleveren of u kunt de experts van ABC Expo vragen om een ontwerp te maken.

We volgen elke bestelling nauw op en garanderen een snelle, vlotte service. We zijn bovendien steeds bereikbaar voor vragen en opmerkingen.

Contactinfo

Open van maandag tot vrijdag: 9.00 – 12.00 & 13.30 – 17.00 uur

Langevelde 22 • 1785 Merchtem • +00 (32) 52 37 44 88 • info@abc-expo.be

© 2007-2024 ABC Expo - BTW: BE0432.984.937 - Cookies - All rights reserved. Developed by DRVisual.